Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Kaj pa vam najbolj paše?

V Lidlu Slovenija z mnogimi projekti že vrsto let spodbujamo rast slovenskega gospodarstva, soustvarjamo lokalne kulinarične zgodbe in skrbimo, da naša kulinarična tradicija živi ter se razvija še naprej. Tudi zato v svojo ponudbo vedno znova dodajamo nove slovenske izdelke lokalne pridelave, ki predstavljajo stičišče slovenske tradicije in sodobnih kulinaričnih smernic. Izbor teh izdelkov smo poimenovali Naše nam paše.


Znamka Naše nam paše združuje več kot 110 prehranskih izdelkov, med katerimi smo še posebej ponosni na izvrsten izbor svežega mesa 100 % slovenskega porekla, odlično pripravljene domače mesne specialitete, pekovske izdelke, testenine in sladice. Nabor izdelkov tako vsebuje vrsto poglavitnih izdelkov za ustvarjanje okusnega tradicionalnega slovenskega kosila. Prav tako pa med njimi najdete marsikaj dobrega za pripravo slastnih dobrot z žara, pogostitve v krogu družine in prijateljev ob različnih priložnostih, ki nam bodo tudi zaradi tega za vedno ostale v spominu. Ideje za pripravo jedi pa poiščite na zavihku Recepti ali na YouTube kanalu Lidl Slovenija.

Priljubljeni izdelki