Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Velikonočne praznike običajno zaznamuje druženje ob mizi polni slastnih dobrot, zato smo za vas pripravili pestro ponudbo velikonočnih izdelkov po Tvoji Lidl ceni. Najmlajši se bodo razveselili sladkih velikonočnih priboljškov Favorina, medtem ko boste s premium izdelki Deluxe pričarali razkošno gurmansko doživetje. Lidlovi recepti bodo zagotovo navdihnili vse kuharske mojstre, izdelki Belbake pa vam bodo pomagali ustvariti prave pekovske umetnine. Za popolno pripravo na čarobne velikonočne praznike se prepustite izbranim okusom in kakovosti, ki jih ponuja najugodnejši trgovec - Lidl!*


*Lidl Slovenija je trgovec, ki je imel v letu 2023 v povprečju najnižje cene glede na rezultate popisa osnovnih živil, kot tudi razširjene košarice.

Text And Image Section

VSE ZA PEKO - BELBAKE

Ne glede na vašo stopnjo izkušenosti, so izdelki za peko Belbake vaš nepogrešljiv sopotnik pri ustvarjanju pekovskih dobrot. Odkrijte vašo pekovsko žilico in presenetite svoje najdražje z domiselnimi in okusnimi slaščicami in pecivi za veliko noč. Celotna ponudba Belbake vas že čaka na Lidlovih policah.

Iščete ideje za velikonočno pojedino? Pobrskajte med Lidlovimi recepti, kjer boste našli navdih za zajtrk, kosilo, večerjo in vse vmes!

Text And Image Section

PREMIUM IZDELKI DELUXE

Za letošnje velikonočne praznike si privoščite kanček razkošja s premium izdelki Deluxe. Linija izdelkov Deluxe vedno pričara pravo gurmansko doživetje. Pripravite popoln večhodni meni po ugodni ceni, ki bo utregel še tako zahtevnim okusom. Pa dober tek!


PREVERITE PONUDBO

Text And Image Section

SLADKE DOBROTE FAVORINA

Odkrijte velikonočne dobrote Favorina, ki bodo navdušile tako male kot velike sladkosnede. Izbirajte med čokoladnimi zajčki, pisanimi jajčki, polnjenimi bonboni in slastnim velikonočnim pecivom. Raziščite ponudbo.


PREVERITE PONUDBO

Naj bo letošnja velikonočna peka še bolj prijetna in preprosta! Ne zamudite Lidlove ponudbe pripomočkov za peko!