Navdušenci neverjetnih živali!

Zaradi velikega povpraševanja smo prisluhnili vašim željam!
Od 15. 2. 2021 bodo v naših trgovinah ponovno na voljo kartice in albumi Neverjetne živali.

Od 26. 02. pa vam ob nakupu paketka kartic Neverjetne živali, enega podarimo brezplačno!

Pohitite, saj je zaloga omejena!

Album in kartice
Neverjetne živali izziv 1
Neverjetne živali izziv - tekst 2
Mobile - neverjetne živali
Neverjetne živali izziv - tekst
Kviz neverjetne živali 1

  

Aplikacija

Aplikacija

Pomembno sporočilo o pomembnosti starševskega nadzora: Te aplikacije ne uporabljajte brez nadzora staršev.

Opomnik glede fizičnih nevarnosti v resničnem svetu  fizičnih nevarnosti v resničnem svetu (npr. bodite pozorni na okolico): Med uporabo te aplikacije bodite vedno pozorni na svojo okolico.

 

Uporabniki iOS sistema: potrebujete za namestitev aplikacije na svojem pametnem telefonu vsaj 410 MB nezasedenega prostora; zahteva iOS 11.0 ali novejšo različico. Uporabniki Android sistema: potrebujete za namestitev aplikacije na svojem pametnem telefonu vsaj 100 MB nezasedenega prostora; zahteva Android 6.0  ali novejšo različico.

 

Album pdf

Natisnite si album

Za vse živalske navdušence, ki si niso mogli pravočasno zagotoviti svojega albuma, smo poskrbeli, da si ga lahko naložite in natisnete kar doma.

NATISNI
Neverjetne živali - urnik

Urnik

Zate imamo tudi urnik, ki si ga lahko natisneš in si popestriš svoje šolske dni.

Naloži in natisni

Ponudba velja od 15. 2. do razprodaje zalog.

Prodajni izdelki (album in paket 4 kartic) so lahko zaradi velikega povpraševanja in omejenih količin razprodani že v prvih dneh ponudbe. Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV. Barva albuma in kartic Neverjetne živali se lahko razlikuje od oglaševane, saj so slike zgolj simbolične. Neverjetne živali je izdelalo in razvilo podjetje Brand Loyalty B.V. Opozorilo: vsebuje majhne dele, ki se lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Nevarnost zadušitve. Album in kartice Neverjetne živali naj otroci uporabljajo zgolj pod nadzorom odrasle osebe. Nekatere sličice prikazujejo tudi živali med hranjenjem, zato ob takih predlagamo razlago staršev. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Lidl Slovenija d.o.o. k.d. ne odgovarja za morebitne poškodbe ali zdravstvene težave, ki bi nastale zaradi napačne uporabe albuma ali kartic. Ni primerno za prehrano.