V Lidlovih trgovinah na voljo že 10. številka nagrajene revije Preprosto

revija_preprosto_zima2019

V ponedeljek, 11. novembra, je na Lidlove police ponovno prispela priljubljena in večkrat nagrajena revija Preprosto, ki izhaja že od leta 2014. Nova revija je nekaj posebnega, saj praznuje svojo 10. izdajo! Da boste lahko bralci revije praznovali z nami, smo ji ob tej posebni priložnosti dodali še 20 strani. Na vas torej čaka Preprosto s preprosto več izvrstnih vsebin in idej za isto ceno!

Na vas čakajo številne odlične zamisli in recepti! Kako pripraviti sladice iz zelenjave – je to sploh mogoče? Kako si ustvariti čisto svojo oazo miru v domači kopalnici, kako družine preživljajo tiste sitne zimske dni, ko je vreme zunaj nemogoče? Kako se sproščata športnika, paraplesalka Lara Nedeljković in paraplavalec Darko Đurić, našo vinsko ambasadorko Miro Šemić smo povprašali, kaj skuhati za praznično večerjo in kakšno vino priporoča ob tej pojedini ….  Nekaj naših Lidlovk in Lidlovcev smo vprašali, kateri Lidlov izdelek jim je najbolj pri srcu in kaj najraje pripravijo iz njega. Svoje odlične recepte so z veseljem delili z nami. Tu so še takšni in drugačni piškoti, recepti iz ljudske zakladnice pa topli testeni copatki in čaji ter vroče čokolade …

Verjemite, preprosto, enkratno branje!

Cena revije Preprosto je 1,49 EUR, na voljo pa je na posebnih stojalih v vseh Lidlovih trgovinah.

O reviji Preprosto

Revija Preprosto izhaja od leta 2014, snujemo pa jo v sodelovanju z agencijo PM, Poslovni mediji. Zanjo bogato vsebino prispevajo izvrstni slovenski avtorji, med katerimi so tudi številna znana slovenska blogerska imena.

Revija je v minulih letih prejela številne nagrade doma in po svetu - ameriški Content Marketing Institute jo je leta 2017 in letos razglasil za najboljšo trgovsko publikacijo, prejela je priznanje za komunikacijsko odličnost Zlato pero 2017, srebrno priznanje Pearl Awards in številne slovenske nagrade Pomp za vsebinski marketing.