Video

Oglej si video in se podaj na dogodivščino s Tačkami na patrulji!

Na voljo od 9. 8. do razprodaje zalog.

Paw patrol inline
Magnetna tabla z metrom

Magnetna tabla z metrom

Zbiralna vrečka

Zbiralna vrečka

Že imaš 6 nalepk?

Super! Kuponček za zbiranje nalepk si lahko natisneš kar doma. Z napolnjenim kupončkom si nato izberi svojo blazino, ki jo najdeš na stojalu v Lidlovi trgovini. Kupon vnovči pri blagajni z doplačilom 4,99 € za kos.

Tačke na patrulji imajo zate prav posebno nalogo! Maršal, Bron, Sila in Robi potrebujejo tvojo pomoč. 
Naloži si spodnji pdf in jim pomagaj pri zastavljenih nalogah!

Pogosta vprašanja

Kje lahko najdem Lidl nalepko?
Pokaži vsebino
Skrij vsebino

Lidl nalepke za nakup blazine prejmeš v brezplačnem zavitku, ki ga dobiš za vsakih 15 € nakupa v naših trgovinah. 

Kako dobim blazino?
Pokaži vsebino
Skrij vsebino

Plišaste blazine lahko nakupiš v primeru, ko imaš zbranih že 6 Lidl nalepk, ki jih dobiš v brezplačnih zavitkih za vsakih 15 € nakupa, in doplačilom 4,99 €.

Kje dobim kuponček za Lidl nalepke?
Pokaži vsebino
Skrij vsebino

Kartonček za zbiranje Lidl nalepk je na voljo v našem letaku, na blagajni in na tej spletni strani (poišči: ''Natisni si kuponček'').

Kaj je vse na voljo v sklopu akcije?
Pokaži vsebino
Skrij vsebino

Poleg brezplačnega zavitka, ki ga dobiš za vsaki 15 € nakupa, lahko v naših trgovinah kupiš še magnetno tablo (1,99 €), vrečko za zbiranje (0,99 €) in plišasto blazino (6 Lidl nalepk + 4,99 €).

V zavitku ni bilo Lidl točke.
Pokaži vsebino
Skrij vsebino

Žal nam je za neprijetno situacijo. Prosimo, da se z napačnim zavitkom in računom oglasiš na naš infofon@lidl.si ali nas pokličeš na 080 70 60. 

©Spin Master Ltd. PAW PATROL FILM in vsi na materiale vezani naslovi, logotipi, glavni risani junaki; in SPIN MASTER logotip so zaščitena znamka Spin Master Ltd. in se uporabljajo z licenčnim dovoljenjem. Nickelodeon naslovi, logotipi in ostali materiali pa so zaščitena znamka Viacom International Ltd. TM & ©2021 Paramount Pictures. Vse pravice pridržane.  
Prodajni izdelki (magnetna plošča z metrom, zbiralna vrečka, blazine) so lahko zaradi velikega povpraševanja in omejenih količin razprodani že v prvih dneh ponudbe. Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV. Za vsakih 15 € vrednosti nakupa prejmete brezplačni paket – magnet z izbočenim motivom, tatujem in nalepko – bonus točko (pri številu podarjenih paketov se upošteva končni znesek na Lidlovem računu). Tobak in tobačni izdelki se ne vštevajo v znesek. Barva izdelkov Tačke na patrulji se lahko razlikuje od oglaševane, saj so slike zgolj simbolične. Opozorilo: vsebuje majhne dele, ki se lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Nevarnost zadušitve. Izdelke Tačke na patrulji naj otroci uporabljajo zgolj pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Lidl Slovenija d.o.o. k.d. ne odgovarja za morebitne poškodbe ali zdravstvene težave, ki bi nastale zaradi napačne uporabe izdelkov. Ni primerno za prehrano.