ŽAR LEGENDE ODKRIVAJO SLOVENIJO

Čas je za novo sezono Žar legend. Nabrušen nož Darko Klemen in nabrušen jezik Miha Brajnik se ponovno odpravljata na legendarno žar popotovanje. Vas zanima, kaj bosta ušpičila letos? Tokrat bo z njunega žara zadišalo ob prečudovitih slovenskih jezerih. V vsaki oddaji bosta razkrivala nove žar trike in delila uporabne nasvete, ki bodo prišli prav tako žar začetnikom kot bolj izkušenim žarerjem.

Na njunem žar-popotovanju ne bo manjkalo zdrave tekmovalnosti in adrenalina, saj bosta nekomu izmed zvestih gledalcev vsako epizodo podarila čisto nov Weber žar. Najlepše slovenske lokacije, humor in odlična kulinarika. Svoje popotovanje pa bosta pričela v Velenju na Velenjskem jezeru. Ste pripravljeni, da se pridružite našima žar mojstroma in vstopite v pomlad kot prava Žar legenda?

Naj se novo žar popotovanje prične.

 

 

Žar legende

Tudi letos pa vas bosta razveseljevala z novimi in okusnimi žar recepti, s katerimi boste lahko navdušili na prihajajočih piknikih. Preverite pa tudi, kaj vse sta pripravila v preteklih sezonah.

Velenjsko jezero

VELENJSKO JEZERO - ČEVAPČIČI V PIADINI

Po jezèru, bliz Velenja.. Darko in Miha sta se na svojem popotovanju po slovenskih jezerih ustavila na velenjski Visti, kjer kuharski mojster Darko kljub pomoči Mihe uspe sestaviti najbolj sočno kombinacijo čevapčičev, sveže pečene piadine na žaru in frišne zelenjave. Njami! Vmes izvemo veliko resničnih in neresničnih podatkov o jezerih, pošastih in žar kuhariji - predvsem pa o tem, da je najbolj pomembna začimba smeh. Žar sezona je odprta - odkrij žar legendo v sebi na najboljšem kulinaričnem potovanju.

RECEPTI PREJŠNJE SEZONE

AKTUALNA ŽAR PONUDBA