Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Z našim orodjem PARKSIDE do zmage – najbolje prodajana znamka »naredi sam« v Evropi

Od orodja za delavnico in vrt do širokega nabora dodatkov: PARKSIDE vsakokrat znova navduši uporabnike s svojimi visokokakovostnimi in visoko zmogljivimi izdelki ter neprekosljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. Blagovna znamka si je med ljubitelji DIY (naredi sam) ustvarila posebno mesto, kar se kaže tudi v prodajnih številkah: Euromonitor International je PARKSIDE prepoznal kot najbolje prodajano znamko DIY v Evropi.


Blagovna znamka Parkside ponuja nenehno razvijajoč se nabor izdelkov za delavnico, DIY in vrt, kar zagotavlja, da ima vedno na voljo pravo orodje za vsak projekt.


PARKSIDE je dobil potrditev Euromonitorja International

Uporabniki so navdušeni: 1. maja 2024 je Euromonitor International razglasil PARKSIDE za najbolj prodajano blagovno znamko DIY (naredi sam) v Evropi v letu 2023*.


Euromonitor International, vodilni svetovni ponudnik storitev poslovnega obveščanja, tržnih analiz in informacij za potrošnike, prepoznava močne blagovne znamke glede vrednost prodaje na drobno v različnih segmentih. Na podlagi študije, ki je bila izvedena marca 2024, je bil PARKSIDE za leto 2023 prepoznan kot številka ena med blagovnimi znamkami DIY (naredi sam) v Evropi. DIY (naredi sam) je v tej analizi opredeljen kot kombinacija ročnega in električnega orodja, strojne opreme, drugih izdelkov DIY, vrtne opreme in vrtnih dodatkov. Vse to so področja, kjer bo PARKSIDE letos ponudbo izdelkov še dodatno razširil.


Z našim orodjem do zmage

Ne glede na to, ali ste izkušen domači mojster ali začetnik, ima PARKSIDE v svoji visokokakovostni, privlačno oblikovani in nenehno rastoči ponudbi izdelkov za vsakogar nekaj. Konec koncev je najboljša stvar pri načrtu ta, da se ga lotite sami. Kampanja za orodje PARKSIDE z Arnoldom Schwarzeneggerjem v letu 2023 je blagovni znamki pomagala, da je dosegla še več uporabnikov in predstavila svojo široko ponudbo izdelkov naredi sam.


Izdelki PARKSIDE so se dobro izkazali tudi v številnih poročilih s testiranj. Priznanje Euromonitorja International za najbolj prodajano blagovno znamko DIY v Evropi pa je dodaten dokaz, da so se prizadevanja za razvoj asortimana blagovne znamke splačala.

Kot rečeno, se bo ponudba izdelkov v tem letu še povečala. Poleg nove opreme za vrt, denimo izdelkov za namakanje, gojenje in vzdrževanje vrta v liniji PARKSIDE ECO LINE, so pričakuje tudi novo orodje za delavnico v ponudbi PARKSIDE Performance in DIY. Ti izdelki bodo kot doslej na voljo v Lidlovih trgovinah.


*Vir: Euromonitor International Limited; glede na vrednost prodaje na drobno (RSP) v letu 2023 na podlagi raziskave po meri, izvedene marca 2024. DIY (naredi sam) je opredeljen kot kombinacija ročnega orodja, električnega orodja, strojne opreme, drugih izdelkov za dom, vrtnarske opreme, loncev za rastline in sadilnikov.