PEKARNA

Gospodarska zbornica Slovenije je za odlično kakovost kruha in pekovskih izdelkov za leto 2022 podelila 45 zlatih priznanj za naslednje pekovske izdelke: 

  • Odlična sveža slaščica: Prekmurska gibanica, Zagrebška rezina, Kremna rezina
  • Odličen pekovski izdelek: Pariške rožice piškoti, Konopljin rogljiček, Ajdov kruh z orehi, Jelenov kruh, Hribovc, Kruh s semeni, Koruzni kruh, Martinov kruh, Italijanski kruh, Drožnik, Štruca bela, Zlato zrno, Kruh Ješprenjček s slanino, Konopljin kruh, Kruh z ocvirki, Kruh Roza oktober, Drožnik s semeni, Italijanski kruh, XXL Lepinja, XXL Hribovc XXL, XXL Ajdov kruh z orehi, XXL Martinov kruh, Pirina štručka, Pizza štručka, Sirova štručka, Pletenica sezam, Pletenica z makom, Planinska štručka, Športno pecivo, Potička orehova, Makova potica Deluxe, Orehova potica Deluxe, Potratna potica Deluxe, Krof z mareličnim polnilom, Kruh za žar, Rustikalna bela štruca, Beljakovinski kruh, Kajzerica, Žemlja, Hamburger bombeta s sezamom, Potica Lidl – Naše nam paše
  • Testenine odlične kakovosti: Divita Bio rezanci

Sveže pečen in dišeč kruh ter pekovski izdelki vsak dan

Priznanja

Dokazana odlična kakovost

Dokazana odlična kakovost

Gospodarska zbornica Slovenije je za odlično kakovost kruha in pekovskih izdelkov za leto 2022 podelila 45 zlatih priznanj za pekovske izdelke.

Best Buy

Best Buy

V najnovejši neodvisni raziskavi Best Buy Award, ki jo izvaja ugledna organizacija ICERTIAS s sedežem v Švici, so kupci Lidlu Slovenija namenili ugledno priznanje Best Buy za sveže pekovske izdelke. Potrdili so, da Lidl Slovenija s svojo ponudbo pekovskih izdelkov predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Bogata ponudba

V Lidlovi pekarni nudimo več kot 45 vrst sveže pečenega hrustljavega kruha, pekovskega in sladkega peciva, klasične slovenske krušne izdelke (bela štruca, žemlja, Martinov, Jelenov in koruzni kruh).

Tradicionalne svetovne uspešnice (različne vrste baget, ciabatta, masleni rogljiček), pa tudi tiste posebne, ki jih v takšni obliki najdete le pri nas (sirova štručka, štručka s hrenovko, orehova potička), bodo zagotovo navdušile še tako zahtevne ljubitelje pekovskih izdelkov.

Dopeko izvajamo vsaj štirikrat dnevno. Tako vas v regalu vedno pričaka svež in dišeč kruh.

Naš navdih ste vi

Ker se navade in okusi stalno spreminjajo, ponudbo v Lidlovi pekarni vseskozi prilagajamo, dopolnjujemo in izboljšujemo, pri tem pa v veliki meri upoštevamo tudi želje in predloge naših kupcev.

Potrjeno najboljši v svežini!

V raziskavi Brand Tracker, ki jo je december 2021 za podjetje Lidl Slovenija izvedla neodvisna raziskovalna hiša IPSOS, je bilo vključenih 1876 anketirancev. Anketirance* so povprašali, kako so zadovoljni s svežino kruha pri različnih slovenskih trgovcih (Mercator, Spar, E. Leclerc, Hofer, Lidl, Eurospin, Tuš in Jager).

Raziskava je pokazala, da ima Lidl Slovenija na področju svežine kruha med vsemi trgovci največji delež zadovoljnih kupcev. S ponosom lahko povemo, da je kar 83 % anketirancev odgovorilo, da so s svežino kruha najbolj zadovoljni pri Lidlu Slovenija.

Hvala, dragi kupci, za potrditev, da smo najboljši v svežini kruha!

* V raziskavi so bili zajeti anketiranci, ki so pri posameznem trgovcu kupovali v zadnjih 3 mesecih.