31 zlatih priznanj

Sveže pečen in dišeč kruh ter pekovski izdelki vsak dan

Pekarna_opis

Po pekovsko premiero v Lidl

V Lidlu Slovenija vam ponosno predstavljamo pekovsko premiero meseca. V sodelovanju s priznanimi proizvajalci bomo vsak mesec predstavili po en ekskluziven izdelek.

Izdelek bo na voljo ekskluzivno v poslovalnicah Lidla Slovenija in zgolj v tekočem mesecu. O njegovi »usodi« pa boste nadalje odločali tudi vi, kupci sami. Povratne informacije vas, kupcev, ki jih bodo beležili v poslovalnicah, bodo namreč so-vplivale na odločitev, ali izdelek ostane gostujoč ali prestopi v redno prodajo. Po čem je pekovska premiera meseca edinstvena in drugačna, boste redno spoznavali na Lidlovih lastnih komunikacijskih kanalih, v prvih mesecih pa tudi skozi oglaševalsko kampanjo.

rustikalni koruzni kruh

Rustikalni koruzni kruh

Narejen po klasičnem podaljšanem postopku ter ročno oblikovan, z atraktivno neenakomerno pravokotno obliko in s hrustljavo zlatorumeno skorjo, posuto s koruznim zdrobom.

Odlična kakovost

 • Best Buy

  V najnovejši neodvisni raziskavi Best Buy Award, ki jo izvaja ugledna organizacija ICERTIAS s sedežem v Švici, so kupci Lidlu Slovenija namenili ugledno priznanje Best Buy za sveže pekovske izdelke. Potrdili so, da Lidl Slovenija s svojo ponudbo pekovskih izdelkov predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

 • Kupci potrjujete vrhunsko kakovost Lidlove pekarne

  Kupci ste s svojmi glasovi potrdili, da si Lidlova ponudba pekovskih izdelkov zasluži medaljo QUDAL. Zmagovalno odličje QUality meDAL temelji na mednarodnih standardih švicarske organizacije ICERTIAS. Nosijo ga lahko le tisti izdelki ali storitve, ki so jim potrošniki  v posebni raziskavi QUDAL - Quality - DEEPMA izkazali največje zaupanje v njihovo kakovost in jih postavili na prvo mesto v kategoriji.

 • Potrjena kakovost

  V največji slovenski raziskavi kakovosti** je kar 95 % vprašanih potrdilo kakovost Lidlovih izdelkov v kategoriji kruh in pecivo.

  **Javnomnenjska raziskava je potekala od 21. 3. 2018 do 24. 4. 2018. Raziskavo, v kateri je 5.600 sodelujočih,  starih med 15 in 65 let, testiralo 247 izdelkov, je opravila raziskovalna hiša Ipsos.

 • Dokazana odlična kakovost

  Gospodarska zbornica Slovenije je za odlično kakovost kruha in pekovskih izdelkov za leto 2020 podelila zlata priznanja za kar 31 naših izdelkov!

Dokazana odlična kakovost

Dokazana odlična kakovost - Gospodarska zbornica Slovenije je za odlično kakovost kruha in pekovskih izdelkov za leto 2020 podelila zlata priznanja za kar 31 naših izdelkov!

Zlata priznanja so dokaz izvrstne kakovosti izdelkov, ki jih za naše kupce skrbno oblikujemo skupaj s priznanimi slovenskimi proizvajalci.

Še naprej se bomo trudili, da vam bomo zagotavljali najboljše izdelke po ugodni ceni.

Bogata ponudba

V Lidlovi pekarni nudimo več kot trideset vrst sveže pečenega hrustljavega kruha, pekovskega in sladkega peciva, klasične slovenske krušne izdelke (bela štruca, žemlja, Martinov, Jelenov in koruzni kruh).

Tradicionalne svetovne uspešnice (različne vrste baget, ciabatta, masleni rogljiček), pa tudi tiste posebne, ki jih v takšni obliki najdete le pri nas (sirova štručka, štručka s hrenovko, orehova potička), bodo zagotovo navdušile še tako zahtevne ljubitelje pekovskih izdelkov.

Naš navdih ste vi

Ker se navade in okusi stalno spreminjajo, ponudbo v Lidlovi pekarni vseskozi prilagajamo, dopolnjujemo in izboljšujemo, pri tem pa v veliki meri upoštevamo tudi želje in predloge naših kupcev.

Potrjeno najboljši v svežini!

V raziskavi Brand Tracker, ki jo je avgusta 2019 za podjetje Lidl Slovenija izvedla neodvisna raziskovalna hiša IPSOS, je bilo vključenih 807 anketirancev. Anketirance* so povprašali, kako so zadovoljni s svežino kruha pri različnih slovenskih trgovcih (Mercator, Spar, E. Leclerc, Hofer, Lidl, Eurospin, Tuš in Jager).

Raziskava je pokazala, da ima Lidl Slovenija na področju svežine kruha med vsemi trgovci največji delež zadovoljnih kupcev. S ponosom lahko povemo, da je kar 78 % anketirancev odgovorilo, da so s svežino kruha najbolj zadovoljni pri Lidlu Slovenija.

Hvala, dragi kupci, za potrditev, da smo najboljši v svežini kruha!

* V raziskavi so bili zajeti anketiranci, ki so pri posameznem trgovcu kupovali v zadnjih 3 mesecih.