Best Bux 2021/2022

Best Buy

V najnovejši neodvisni raziskavi Best Buy Award, ki jo izvaja ugledna organizacija ICERTIAS s sedežem v Švici, so kupci Lidlu Slovenija namenili ugledno priznanje Best Buy za sveže sadje in zelenjavo. Potrdili so, da Lidl Slovenija s svojo ponudbo svežega sadja in zelenjave predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Sveže. Kot v Lidlu

Ker vemo, kako zelo pomembna je za vas, naše kupce, svežina, smo poskrbeli, da na Lidlovi tržnici vsak dan* najdete sveže sadje in zelenjavo. Pri pestri izbiri sadja in zelenjave iz konvencionalne in ekološke pridelave pa je še posebej pomembno to, da so vsi pridelki po obiranju čim prej tudi na vašem krožniku. Preberite več >

*Razen ob nedeljah, ko so naše trgovine zaprte.

 

Spoznajte tudi trike naših skrbnikov za svežino in se osvežite z lahkimi, svežimi dobrotami.

REZULTATI RAZISKAVE IPSOS SLOVENIJA BRAND TRACKER

V raziskavi Brand Tracker, ki jo je decembra 2021 za podjetje Lidl Slovenija izvedla neodvisna raziskovalna hiša IPSOS Slovenija, je bilo vključenih 789 anketirancev.

41 % vseh anketirancev je odgovorilo, da najpogosteje nakupujejo sadje in zelenjavo v trgovini Lidl, zato smo hvaležni, da smo njihova prva izbira pri nakupu sadja in zelenjave.

Anketirance* so povprašali tudi, kako so zadovoljni s kakovostjo sadja in zelenjave pri različnih slovenskih trgovcih (Mercator, Spar, Hofer, Lidl, Eurospin in Jager).

Raziskava je pokazala, da ima Lidl Slovenija na področju kakovosti sadja in zelenjave med vsemi trgovci največji delež zadovoljnih kupcev. S ponosom lahko povemo, da je kar 82 % anketirancev odgovorilo, da so s kakovostjo sadja in zelenjave pri Lidlu Slovenija zadovoljni (ocena 6) ali zelo zadovoljni (ocena 7). (Razpon ocen od 1 do 7.)

Hvala, dragi kupci, za potrditev, da smo najboljši v kakovosti sadja in zelenjave!

 

*Vir: IPSOS Slovenija Brand Tracker, december, 2021; n = 789.